Lærere

Kristin Vold
Mobil: 97 52 19 48 (korskolens mobil)
Foto: Hege Asp

Jan Rosenvinge
Mobil:  92 45  23 30
Foto: Hege Asp

Ingunn Aas Andreassen
Mobil: 47 97 49 35
Foto: Hege Asp

Sonja Thorsnes
Mobil: 47 97 49 31

Hanne Bjelland
Tlf. 479 74 920

Kristin Vold

Kristin er kantor på Nøtterøy, og leder av Korskolen. Hun er dirigent for Guttekoret, Barnekantoriet, Ungdomskantoriet og Viva Voce. Hun har også hovedansvar for kontakten mellom alle de syv korene i Korskolen, den videre fremdrift og for å holde korskolevisjonen ”varm”.

Kristin er oppvokst i Skien. Hun har sunget i kor siden hun var 8 år. Hun har studert kirkemusikk, sang og musikkpedagogikk ved Griegakademiet i Bergen, og sang også 7 år i Bergen Domkantori. Hun har sittet i landstyret i Ung Kirkesang og hatt en rekke verv innen organisasjonen, og i andre kirkelige fora. Kristin er ofte benyttet som foredragsholder og kursholder i barne -og ungdomskorledelse. Kristin fikk Nøtterøy kommunes kulturpris i 2004.

Mobil: 97 52 19 48 (korskolens mobil)

Tlf:  33 35 11 87 (kontor dagtid tirs-fredag)

 

Jan Rosenvinge

Jan er kantor på Nøtterøy, med hovedvekt på Torød kirke. Han er dirigent for kammerkoret og akkompagnatør for barnekantoriet. Han er oppvokst i Moss og Oslo og har kirkemusikkutdannelse samt hovedfag i korledelse fra Norges Musikkhøgskole. Før han kom til Nøtterøy i 1999 jobbet han som kantor på Jevnaker og i Halden.

Mobil:  92 45  23 30

 

Wenche Henriksen

Wenche er kantor på Nøtterøy. Hun har diplom i orgelspill. Hun har blant annet studert ved Norges musikkhøgskole. Hennes stilling er i hovedsak rettet mot orgelspill. Hun er også repetitør i Kammerkoret. Hun har ved flere anledninger vært i Spania på orgelfestivaler hvor hun har gjort stor suksess. Wenche har komponert flere sanger til korene i Korskolen.

Mobil: 91 74 29 08

 

Ingunn Aas Andreassen.

Ingunn er kantor på Nøtterøy. Hun dirigerer Aspirantkoret og er repetitør i Ungdomskantoriet og Guttekoret. Hun er også utdannet Klaverpedagog fra Barrat Due og kantor fra Norges musikkhøgskole. Ingunn har også spilt inn en soloplate og blir ofte innleid som solist i Tønsbergområdet.

Mobil: 99 04 82 44

 

Sonja Thorsnes

Sonja er trosopplærer for barn på Nøtterøy.  Hun er dirigent for Infantimus. Hun har sunget i kirkekor  fra hun var barn, spiller piano og har vært med i ledelse av  barne- og ungdomskor  i Oslo og Vestfold. Sonja er utdannet cand.mag. med musikk, forming og nordisk språk og litteratur. Hun har lang erfaring i musikalsk og pedagogisk arbeid med de yngste barna.

Mobil: 97 06 57 65

 

Hanne Bjelland

Hanne Bjelland er ansatt som korskolesekretær. Hennes oppgaver er organisering og regnskap for korskolen.
Hanne jobber hver mandag

Tlf. 479 74 920